Home

TOUCHI VOETREFLEXTHERAPIE
– Praktijk voor gezondheid, ontspanning & persoonlijke ontwikkeling –

Je leven is uitdagend, je bent voortdurend in beweging. Soms is het hollen, soms tijdelijk stilstaan als je (even) vastloopt. Je bent op zoek naar meer balans en hebt behoefte aan ontspanning. Misschien heb je fysieke klachten, of loopt het in je ‘koppie’ even niet zo lekker. 

Je wilt samen aan de slag om de diepere oorzaak van je disbalans of klachten aan te pakken. Je zoekt een therapeut met een praktische aanpak die je terugbrengt naar je basis, terug bij jezelf. Zodat jij weer goed in je lijf komt te zitten, met beide voeten stevig op de grond. Je wilt je zelfherstellend vermogen een flinke boost geven en volop genieten van het leven. 

Praktijk TOUCHI biedt als basis VoetreflexPlus™ therapie. Dat is een combinatie van massagetechnieken vanuit de Westerse én Oosterse visie op gezondheid. Daarbij ligt de focus niet alleen op de symptomen, maar gaan we een stapje verder. Samen onderzoeken we de diepere oorzaak van je (gezondheids)probleem.

Naast voetreflextherapie put natuurgeneeskundig therapeut Jacqueline Mank uit haar brede kennis en kunde over complementaire behandelingen, zoals OncoReflex® therapie, Access Bars™, Bach Bloesem remedies, ooracupunctuur, Tuina massage en Guasha.

Lees meer over de behandelmethoden en over de praktijk en kom het vooral zelf ervaren!